Slide toggle

Üdvözöljük a Kanizsa Textil weboldalán!

This is a custom, collapsible widget area. Use it like any other sidebar and easily place any number of widgets here.

Kérdése van?

Hétfő-Péntek 9.00-17.00 Szombat 9.00-13.00 8800 Nagykanizsa, Erzsébet tér 1. +36 93 509 740 +36 93 509 740 varroda@kanizsarehab.hu

Rólunk

Textilbolt

A történetünk

A Kanizsa Rehab Nonprofit Kft. 2014. októberében nyitotta meg mintaboltját Nagykanizsa szívében, az Erzsébet tér 1. szám alatt, a Vasember-Ház épületében.

Az üzlet kialakításának elsődleges célja az volt, hogy a város lakói megismerkedjenek a megváltozott munkaképességű munkavállalók által készített termékekkel, a cég kínálatával. Minden termékünk – mind az alapanyag, mind az elkészítés tekintetében – magas minőséget képvisel, így a legigényesebb vásárlók is találnak számukra megfelelő lakástextil termékeket üzletünkben. A készleten lévő árucikkek mellett lehetőség van a vásárlók egyéni igényei szerinti, egyedi termékek megrendelésére is.

2015-ben kaptuk a nagyszerű hírt, hogy a hátrányos helyzetű emberek által előállított termékeink jogosultak a SEGÍTŐ VÁSÁRLÁS védjegy használatára!!! Termékeink megvásárlásával a hátrányos helyzetű emberek integrációját segítjük elő.  Engedélyszámunk: SV18-0502-04

Dolgozóbarát munkahely
Küldetésünknek tekintjük, hogy a megváltozott munkaképességű emberek számára biztosított munkával elősegítsük a társadalmi és munkaerő-piaci reintegrációjukat a társaságnál végzett munka-rehabilitáció segítségével.
Alapanyagok
Hiszünk abban, hogy egy kiváló termék lelkében jó minőségű alapanyag lakozik. Ezért mindig a legnagyobb odafigyeléssel választjuk ki, hogy miből készítsük el azokat.
__
Minőség
Munkavállalóink által előállított termékekkel a lakossági, a vállalakozói és az önkormányzati partnereinknek teljes körű és kiemelkedő színvonalú szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére. Minden termékünket itthon, Magyarországon állítunk elő!